I am PIET voor het eigenwijze dat in ieder mens schuilt.

I am PIET is opgericht door Piet van den Heuvel. Hij is geboren op 22 augustus 1979 in Veghel, Nederland.

Piet heeft zijn opleiding gevolgd aan het St. Lucas in Boxtel. Naast grafische vormgeving heeft Piet zich bekwaamd in fotografie aan de Koninklijke academie voor beeldende kunsten in Den Haag.

Zijn passie voor grafische vormen en beeld in combinatie met persoonlijke teksten heeft Piet ertoe gebracht een geheel eigen concept te ontwikkelen. I am PIET is daarvan het resultaat. Schilderijen, decoratieve producten en film worden onder dit overkoepelende label op een geheel eigen wijze en op maat voor de klant bedacht en geproduceerd.

I am PIET staat voor een gevoel, een beleving op kunstzinnige wijze vormgegeven in verschillende producten. Of het nu een persoonlijk schilderij is of een uniek uitgevoerde decoratie de stijl van Piet is altijd tastbaar, herkenbaar.

I am PIET producten zijn persoonlijk en geven het gevoel, de emotie, weer van het individu, “neergeschreven” in herkenbare persoonlijke beelden en teksten. Een persoonlijk verhaal, een doorleefde emotie komt terug in een werk met een eigen karakter en uitstraling, onmiskenbaar eigentijds en kleurrijk. Een gevoelig product met gevoel gemaakt.